دنیای فایل

سایت http://donyafile.4kia.ir سایت دانلود مقاله , دانلود تحقیق ,دانلود گزارش کاراموزی , دانلود طرح توجیهی , دانلود پروژه , دانلود پاورپوینت ,وغیره

دانلود مقاله خط تولید شیر، ماست، خامه و دوغ


دانلود مقاله خط تولید شیر، ماست، خامه و دوغ با فرمت ورد ودر 18 صفحه قابل ویرایش

قسمتی از متن مقاله خط تولید شیر، ماست، خامه و دوغ

 

مقدمه

توضیح درمورد شیر: ترکیبات طبیعی شیر : آب بخش عمده شیر را تشکیل می دهد 87درصد آب و بقیه مواد شیر اعم از چربی 5/3 -4درصد پروتئین 5/3 درصد لاکتوز یا قند شیر 7/4 درصد املاح 8/0 درصد و ویتامین ها می باشند ارزش غذای هریک از مواد مغزی متفاوت است محققین معتقدند مصرف یک لیوان شیر می تواند نیازتغذیه ای زیر را در بالغین بر آورده سازد .

ویتامین D 44درصد ویتامین12B 45 درصد کلسیم 29درصد

ریبوفلاوین 25درصد فسفر 22درصد ویتامین A 11درصد منیزیم 14 درصد

پروتئین 25% یناسین 10% ویتامینB 6 6% ویتامین 8% روی 11% اسید فولیک 6% پانتوتنات 11% بر این اساس حداقل ها را برای پایه مصرف شیر درافراد توصیه می نمایند.

مقدار توصیه شده مصرف روزانه شیر یا فرآورده شیری معادل

کودکان قبل از سنین مدرسه 500 میلی لیتر

کودکان 9-4 سال ازسنین مدرسه 750-500 میلی لیتر

نوجوانان 16-10 سال 1000-750 میلی لیتر

بزرگسالان 1000-500میلی لیتر

زنان باردارشیر ده 1000-500 میلی لیتر

ویتامین ها درشیر : شیر حاوی ویتامین B2,B1,C,D,A می باشد ویتامین D,A محلول درچربی و بقیه محلول در آب هستند

کمبود ویتامین ها در بیماری های مربوط به آنها

A شبکوری ، کاهش مقاومت درمقابل عفونتها

B توقف رشد

B کاهش اشتها ، عفونت لثه ، مستعد عفونت

D اختلالات استخوانی و اسکلتی

ویتامین های مهم درشیر :

ویتامین A درشیر به صورت اموسیون وجود داشته و از همان مسیر جذب چربی یعنی از طریق مجاری لنفاوی وارد بدن می شود

درسیستم های لنفاوی ازبین ویتامین ها فقط ویتامین A قابل شناسایی است لذا می توان نتیجه گرفت که تبدیل کاروتن به ویتامین A قبل ازعبورازدیوار ، روده تکمیل می شود مقدار استفاده ازکاروتن به مقدار دریافت و ماهیت عامل انتقال مقدار دریافت و ماهیت عامل انتقال مقدار چربی و پروتئین بستگی دارد . گفته می شود که شیرعامل محافظت بدن دربرابر خطرات ناشی از عوامل زیست محیطی می باشد زیرا دارای مغادیر زیادی گروه و ویتامین A می باشد .

 

 

تاریخچه کارخانه ی شیر آنا قائن فصل 1

این کارخانه درتاریخ تیر ماه 84 کلنگ زنی شده است و درتاریخ 22/11/85 توسط آقای حداد عادل افتتاح شد .

مساحت این کارخانه 4500 مترمربع است و در 5 کیلومتری شهرستان قائن می باشد این کارخانه زیر نظر شرکت DAS انگلیس کار می کند در صدد گرفتن گواهینامه ی ایزو 26000 و HACCP زیر نظرشرکت DAS کارمی کند

تمام قوانین GMP و GHP درساخت کارخانه اجرا شده ، تمام تجهیزات از شرکت اسطل انگلیس و مرک آلمان گرفته شده و 2 میلیارد هزینه آن شده است

 

 


مبلغ قابل پرداخت 14,100 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ شهریور ۱۴۰۱               تعداد بازدید : 112

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "دنیای فایل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما